PARTYINFO

 

LET IT ROLL SHOWCASE

Datum konání:
13.03.2024 - středa
Místo konání:
zahraničí
DJs:
Justin Hawkes, Kumarion, Rebel Scum, Rido, N:Force
Info:
http://www.sxsw.com
Popis:

Kingdom Club, Austin, Texas, USA, start: 20:00, vstup: předprodej: www.sxsw.com

 
 
Let It Roll míří na americký South by Southwest

Největší drumandbassový festival světa Let It Roll, který se koná každoročně ve středočeských Milovicích, bude součástí letošního ročníku jedné z největších světových hudebních a filmových událostí, amerického South by Southwest, neboli SXSW. Jako vůbec první český festival v historii totiž získal možnost kurátorovat jednu z hudebních scén festivalu.

 

Ve středu 13. března tak v klubu Kingdom, který patří mezi největší "venues" celého festivalu, proběhne Let It Roll showcase. "Je to velký úspěch nejen pro Let It Roll, ale i pro celou českou hudební scénu,” konstatuje ředitel exportní hudební kanceláře Soundczech Marton Naray. Součástí showcasu bude také vystoupení dvou českých umělců, totiž producenta Rida a DJe N:Force.

LIR


"Možnost uspořádat vlastní showcase na akci opravdu globálního významu je pro nás velkým oceněním a zároveň potvrzením, že naše práce má významný dopad i v zahraničí,” 
říká zakladatel festivalu Let It Roll Zdeněk Souček. Showcase na SXSW totiž není zdaleka první a ani poslední zahraniční aktivitou festivalu. Po vyprodané noci v legendárních londýnských Printworks je dalším krokem v potvrzení globální pozice festivalu. "Let It Roll každoročně láká do České republiky tisíce návštěvníků prakticky z celého světa, cílem našich zahraničních akcí je tento trend podpořit,” říká Marek Vohralík, ředitel pořádající agentury Beatworx. "Dlouhodobou výzvou je pak plnohodnotný Let It Roll i mimo evropský kontinent,” dodává.

Rido


Akce proběhne jako součást projektu Rok české hudby a její vznik umožnila mimo jiné také dlouhodobá spolupráce proexportní hudební kanceláře Soundczech s pořadateli SXSW. Ta patří mezi největší hudební události na světě. Její program zahrnuje nejen hudbu, ale i film a další kreativní odvětví. Koná se od roku 1987 v Austinu v Texasu a každoročně jej navštíví více než 350.000 lidí.

www.sxsw.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016