PARTYINFO

 

SOUND OPEN AIR

Datum konání:
06.08.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Altenburg 1964
DJs:
Riverside stage: fleika (Polygon / Ankali), Tobleronchik (Kave), Jesse (Kave), Täino (Moving Pictures)
Boat stage: Andrei (Filtr.), Slater (Weltraum), ka.za (Weltraum), Lea Occhi (FR)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej GoOut.net: 400,- Kč + poplatky / na místě 500,- Kč

 
 
Sound festival se vrací na loď Altenburg 1964

Sound open air se po dvou letech vrací na palubu dystopické lodi kotvící pod Trojským mostem - Altenburg 1964. Na clubbery čekají dvě pódia, temná atmosféra a především současný berlínský techno sound, který přijede reprezentovat francouzská DJka Léa Occhi. Záda ji budou krýt fleika, ka.za, DJ Slater a mnoho dalších.

 

Altenburg byl postaven v roce 1964 v severoněmecké loděnici, 50 let sloužil na Labi a Rýnu jako nákladní loď převážející štěrk. Dnes je Altenburg industriální klub na zapomenutém vltavském břehu a 6. srpna se promění v útočiště berlínského i lokálního techna.

Sound

Léa Occhi je francouzská DJka v současnosti žijící v Berlíně, zakladatelka pařížského kolektivu Spectrum, který si zakládá na volnosti sebevyjádření, otevřenosti LGBTQ+ komunitě a především na spojení nekompromisního zvuku s industriálním prostředím. "I proto byla pro nás jasná volba. Léa prožívá skvělé období a její zvuk i attitude perfektně sedí do prostředí Altenburgu. Taky nadšeně s hraním souhlasila," vysvětluje za Sound Radim Ekart.

Lea Occhi
Sound open air začíná už v 17:00 na venkovní riverside stage a pokračuje až do úsvitu přímo na lodi Altenburg. Vstupenky jsou k dispozici v síti GoOut za 400,- Kč + poplatky, na místě budou k dispozici za 500,- Kč. 

FB event

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016