PARTYINFO

 

CULTURAL REGGAE VIBEZ 2022

Datum konání:
09.06.2022 - 11.06.2022
Místo konání:
Hořice - lom U Josefa
DJs:
Dusza (PL), Boldrik
Live:
Sara Lugo & band (FR, DE), G Ras & The Planeteerz (HU), Ashraff 30 (IT, Senegal), Jahmmi (BGR), Puppa Yharno (JAM) & band, Splendid Sound (PL), Loic DeNiro & Yugo T, Echoboy, Reggay, Forward March Posse, Jungle Riders, Dasha Fyah, Jahtec Jammin´Job, Hundread, Raggautras, Ganjaband Ivana Štráfka, Cocoman, Nuff ´n´Ruff Reggae Rulers, King Sound Steppaz, Mrty in Dub, I- wet, Mighty Souljahs, KattyGyal Kenta, Mo´fire crew, Young Selektazz, Máťa, King Natty Pete, Energy of Dub, Onoro Sconscious
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 18:00, vstup: předprodej: GoOut.cz 1.100,- Kč / na místě 1.300,- Kč

 
 
Cultural Reggae Vibez 2022 se uskuteční po dvouleté pauze

Po dvouleté pauze způsobené pandemií se organizátoři vrací do lomu, kde se na dvou pódiích představí více než 10 kapel a více než 40 DJs. Kromě ortodoxních stylů jako reggae, dancehall nebo dub music zde můžete slyšet i raggajungle, drumandbass nebo moombahton. CRV je neodmyslitelně spojeno s přírodou a především s lomem U sv. Josefa v Hořicích. Bývalý pískovcový lom, který se nachází uprostřed lesa, plní každý rok pozitivní energií až po okraj. V areálu najdete live stage s kapelami, soundsystem stage, dětský koutek, workshopy nebo festivalový merchandise.

 

Letošním hlavním lákadlem je reggae/soulová zpěvačka Sara Lugo s kapelou. Ta vydala nové album "Flowaz", ke kterému jede tour a organizátoři jsou moc rádi, že jsme jediní ve střední Evropě, kteří uvidí její show s kapelou. Její skvělý hlas můžete znát ze spoluprací s Kabaka Pyramid, Protoje, nebo Ras Muhammed. Z Maďarska se vrací G Ras s novou kapelou The Planeteerz a novým albem "Book of Noah". G Ras je mezinárodně uznávaný maďarský reggae zpěvák-MC se silným hlasem, velkou všestranností, vždy silným poselstvím, pozitivními vibracemi a energickou živou pódiovou show. Nahrává a vystupuje 17 let, vydal 8 alb, mnoho singlů a videí a hrál na nespočtu festivalů a v klubech po celém světě. Z kolébky rastafariánství Senegalu pochází Ashraff 30. Ten nyní žije v Itálii, kde sbírá jeden úspěch za druhým. Těšit se můžete na reggae v té nejčistší podobě. Z Bulharska přijede reggae/dancehallový zpěvák Jahmmi, který propadl reggae už ve 13ti letech. Jeho hudba šíří jak duchovní poselství, tak i čistou zábavu. Se svojí show procestoval téměř celou Evropu. Dalším zpěvákem bude Dabian "Puppa Yharno" Uriel Smith, který se narodil ve farnosti Portland na Jamajce, jeho hudební kariéra začala v 90. letech. Puppa Yharno byl na turné po Evropě, spolupracoval s Alborosie, Richie Spice a Jah sun. Na festivalu ho doplní rytmická a dechová sekce bývalých členů kapely Sto Zvířat. Jako obvykle bude mít silné zastoupení polská scéna. Představí se Splendid Sound nebo DJ a producent Dusza. Loic DeNiro se narodil na jihu Francie, přes několikaletou zastávku v Londýně se usadil v ČR, aby nás zásobil tím nejlepším z dub music. Doplní ho skvělý MC Yugo T, který pochází z Japonska a nyní žije v Berlíně. Z české scény se můžete těšit např. na Cocomana, Reggay, Jahtec Jammin´Job, Michala Šepse & Reggiment, KattyGyal Kentu, Dashu Fyah, Raggaultras a spoustu dalších kapel a DJs.

CRV   

Festival je jedinečný svojí rodinnou atmosférou, kterou tvoří návštěvníci a dobrovolníci, bez kterých by nebylo možné tento svátek reggae uspořádat. A za to všem dobrovolníkům patří velké poděkování.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016