CLANEK

 

Užijte si workshop v nahrávacím studiu Golden Hive

Letošní edici Synapse Knowledge, série pravidelných edukativních setká(vá)ní hudebních tvůrců, odstartuje čtyřdenní workshop v pražském nahrávacím studiu Golden Hive.

 

Synapse Knowledge funguje již řadu let jako vzdělávací platforma pro hudební tvůrce*kyně, jejíž hlavním cílem je dlouhodobá podpora domácího i evropského hudebního podhoubí a nezávislé scény skrze série přednášek, workshopů, poslechových sessions anebo masterclassů. Mezi lektor*kami jsme v rámci programu uplynulých let uvítali třeba Holly Herndon nebo Matta Dryhursta a Rasmuse Stolberga z Efterklangu, z lokálních Katarzii, Ventolina, Václava Pelouška z Bastl Instruments, Lenku Dusilovou či Never Sol. Letošní edice proběhne stejně jako ta loňská; v hybridní podobě mísící fyzická a virtuální setkání rozprostřená do celé druhé poloviny roku.

Zahajovací workshop proběhne na začátku srpna, a to opět v jednom z předních pražských nahrávacích studií, Golden Hive. Pozvání tentokrát přijala krautrocková formace Raw Deal, v jejíž aktuální sestavě najdeme kromě šéfa vydavatelství Stoned To Death Jakuba Ďuraška i Jana Kašpara (Obelisk of Light), Michaela Nechvátala (Jasnovidec / Kult Masek), Jana Mikeše (Molly / Dunkelbot) a Angela Dodova (Altbau). Workshop vedený producentem a audio inženýrem Michalem Amákem Šťastným provede účastníky celým nahrávacím studiovým procesem a nahlédnou tak do kreativního procesu preprodukce, technických příprav, nastavení nahrávání, samotné produkce i postprodukce a následně taky mixingu a masteringu.

Synapse

Synapse Knowledge 2022: Workshop v nahrávacím studiu Golden Hive

1. – 4.8. 2022

Kapacita: 5 míst

Cena: 2000,- Kč (zároveň garantuje vstup na podzimní konferenci Synapse Knowledge 2022 (20. – 22.9.) a přístup k online obsahu celé Synapse Knowledge 2022.

Uzávěrka registrace na workshop je 20.7. 2022 a probíhá zde.

Facebook event

www.meetfactory.cz


MeetFactory je v roce 2022 podporována grantem hl. m. Prahy ve výši 10.000.000,- Kč.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016